Poznejte techniku uzení

Tato metoda přípravy masa nic není a věříme, že to zvládne opravdu každý. Stručně si vysvětlíme, co takové uzení obnáší. Připravené maso musíme dostatečně okapat, aby zmizely tekutiny z láku, a napíchneme ho háčkem. Maso zavěsíme na špagát, který bude vzdálen od masa asi tak 5-10cm. Pokud si chcete vyudit klobásy, podívejte se na naše internetové stránky, kde získáte podrobný přehled o tom, jak takovou klobásu vyudit. Dá se udit studeným, teplým, či horkým kouřem. Pro každý typ masa je vhodná jiná teplota. Zahradní krby a grily Vám pomůžou připravit to nejchutnější maso, na kterém si pošmákne celá Vaše rodina a přátelé.

Staňte se těmi nejlepšími hostiteli

Pokud si objednáte tyto fantastické a cenově přijatelné zahradní krby a grily, rozhodně nebudete litovat. Chcete se stát těmi nejlepšími hostiteli v okolí? Chcete, aby se k Vám přátelé chodili opakovaně najíst a aby chválili Vaši ochotu i skvěle připravené maso? S tímto zařízením je příprava masa opravdu jednoduchá, zábavná a jídlo z něho bude chutnat vždy opravdu skvěle.